Ward zoekt zijn toekomst bij Leicester City

Ward zoekt zijn toekomst bij Leicester City

Danny Ward verlaat Liverpool FC en trekt naar Leicester City. De 25-jarige Ward kwam zes jaar geleden over van Wrexham en deed het uitstekend bij de jeugd van LFC en tijdens enkele uitleenbeurten, maar kon nooit zijn kans afdwingen in de eerste ploeg. Hij speelde uiteindelijk slechts twee matchen voor de Reds. Ward is viervoudig Welsh international. Bij Leicester krijgt Ward een uitgelezen kans om zich te bewijzen in de Premier League. Huidig doelman Kasper Schmeichel zou namelijk dicht bij een transfer naar Chelsea staan.

Door de komst van Alisson Becker zou Ward zo goed als zeker derde of vierde keeper blijven bij Liverpool, na Alisson en Loris Karius en Simon Mignolet. De meeste waarnemers verwachten dat Mignolet binnenkort ook naar een andere club trekt. 

.