LFC bevestigt komst Alisson Becker

LFC bevestigt komst Alisson Becker

Liverpool FC heeft een nieuwe doelman aangetrokken. De Reds kapen Alisson Becker weg bij AS Roma. De 25-jarige Braziliaan werd al enkele dagen gespot in Liverpool en nu heeft de club de transfer ook officieel bevestigd. 

Uiteraard was Alisson heel blij met zijn transfer naar topclub Liverpool. Hij liet ook weten dat de wedstrijd met AS Roma op Anfield meespeelde in zijn beslissing. Hij wou graag deel uitmaken van deze prestigieuze club en deze fantastische ploeg. Jurgen Klopp moest niet nadenken over de transfer of over de transfersom. “Op gegeven moment kwam er de mogelijkheid om één van de beste keepers van de wereld te kopen. Daar moesten we niet lang over nadenken en de eigenaars waren meteen enthousiast. We moesten het doen. De prijs speelde geen rol. Dat is hoe de markt werkt.”

Alisson is de vierde aanwinst voor LFC deze zomer. Eerder kon Klopp ook al middenvelders Naby Keita, Fabinho en Xherdan Shaqiri aantrekken.