Klopp neemt 29 spelers mee naar Amerika

Klopp neemt 29 spelers mee naar Amerika

Liverpool FC trekt naar Amerika voor een achtdaagse oefenstage. Tijdens deze trip zullen de Reds oefenmatchen spelen tegen Dortmund, Man Utd en Manchester City. In de selectie van Jurgen Klopp is plaats voor 26 veldspelers en drie doelmannen. 

Danny Ings reist niet mee, hij zal op Melwood verder trainen na enkele kleine blessures. Georginio Wijnaldum kwam dit seizoen nog niet in actie tijdens de oefenmatchen, maar trekt wel mee naar de USA.

Xherdan Shaqiri stapt niet met zijn nieuwe ploegmaats op het vliegtuig, maar zal wel aansluiten tijdens de oefenstage. Marko Grujic, Mohamed Salah en Sadio Mane zijn er ook bij nadat ze vrijdagochtend de trainingen hervat hebben. Voor een aantal andere internationals die actief waren op het WK is het nog wachten tot na de stage. Dejan Lovren, Trent Alexander-Arnold, Jordan Henderson, Simon Mignolet, Roberto Firmino en Alisson Becker zijn nog op vakantie.

Er is plaats in de selectie voor enkele jongeren, maar Ryan Kent ontbreekt. Hij zou onderhandelen met andere clubs. 

Liverpool: Karius, Clyne, Fabinho, Van Dijk, Wijnaldum, Milner, Keita, Mane, Salah, Gomez, Sturridge, Grujic, Klavan, Moreno, Lallana, Shaqiri, Robertson, Origi, Solanke, Matip, Phillips, Jones, Markovic, Ojo, Woodburn, Kelleher, Camacho, Chirivella, Grabara.