Opstelling in Bury en overzicht blessures

Opstelling in Bury en overzicht blessures

Loris Karius zal waarschijnlijk bijna de hele wedstrijd spelen in Bury. Hierdoor kan Danny Ward voluit trainen op Melwood. Ward zou dan zijn kans krijgen tegen Blackburn. Virgil Van Dijck en Joel Matip staan aan de aftrap, de eerste begon later aan de voorbereiding omwille van interlandverplichtingen eind vorig seizoen, de tweede keert terug uit blessure. Georginio Wijnaldum ontbreekt vanwege een klein spierprobleem en Danny Ings heeft serieus last van blaren. Alex Oxlade-Chamberlain is nog geblesseerd. Ook nieuwe aanwinst Xherdan Shaqiri en Harry Wilson zijn er niet bij. Wilson onderhandelt met clubs over een uitleenbeurt en Shaqiri zal spelen tijdens de Amerikaanse tournee. Ook Mohamed Salah, Sadio Mane en Marko Grujic trekken mee naar Amerika. De andere WK-gangers sluiten later aan. 

Liverpool: Karius, Clyne, Van Dijk, Matip, Moreno, Milner, Fabinho, Jones, Ojo, Origi, Sturridge. 

Invallers: Grabara, Keita, Gomez, Klavan, Lallana, Robertson, Solanke, Kent, Phillips, Woodburn, Camacho, Chirivella.