Shaqiri komt eindelijk naar Liverpool

Shaqiri komt eindelijk naar Liverpool

Xherdan Shaqiri heeft een contract getekend bij Liverpool FC. De Zwitserse international komt over van Stoke City. Na de degradatie van de Potters kon Shaqiri voor een gelimiteerd bedrag weg. De 26-jarige middenvelder speelde 92 duels voor Stoke. Eerder kwam hij ook uit voor Basel,  Bayern Munchen en Inter Milaan. Hij won met zijn clubs verschillende titels en met Bayern ook de Champions League. 

Shaqiri was uiteraard blij dat hij naar LFC mocht komen: “Ik ben heel blij om hier te zijn, het is een enorme club met een geweldige trainer. Als speler wil je op het hoogste niveau spelen. Een aantal jaar geleden wou ik al naar hier komen, maar toen ging de transfer niet door. Ik ben heel blij dat ik hier nu eindelijk ben. Ik wil mezelf nog verbeteren, ik wil met de besten samen spelen en titels winnen. Daarvoor ben ik hier.”