Reds vinden geen gaatje in Bury

Reds vinden geen gaatje in Bury

Bury – Liverpool FC 0-0

Liverpool FC heeft de fans geen doelpunten kunnen bieden in de vriendschappelijke match tegen Bury. Voor rust hadden de Reds veel balbezit, maar de opbouw verliep te traag om echte kansen te creëren. Divock Origi glipte één keer door de buitenspelval, maar kreeg de bal niet voorbij doelman Joe Murphy. De beste kans was nog voor Bury na een slechte terugspeelbal van Alberto Moreno

Na de pauze kwamen tien frisse Reds met meer wil uit de kleedkamers, maar opnieuw was Bury het dichtst bij een treffer. Ryan Cooney trapte de bal tegen de paal. Aan de overkant konden Dominic Solanke, Adam Lallana en Rafael Camacho hun schoten niet in doel krijgen en Murphy bracht redding bij de plaatsbal van Ben Woodburn

Liverpool 1e helft: Karius, Clyne, Van Dijk, Matip, Moreno, Milner, Fabinho, Jones, Ojo, Origi, Sturridge. 

Liverpool 2e helft: Karius (Grabara), Keita, Gomez, Klavan, Lallana, Robertson, Solanke, Phillips, Woodburn, Camacho, Chirivella.