Prono: dinsdag nieuwe kans tegen Roma

Prono: dinsdag nieuwe kans tegen Roma

De wedstrijd tegen West Brom eindigde met een grote ontgoocheling, 2-2. Slechts enkelen hadden een gelijkspel verwacht. Bovendien werd er amper op Danny Ings gegokt als eerste doelpuntenmaker. Gelukkig scoorde ook Mohamed Salah. Vraag 4 leek een weggevertje, maar toch had niet iedereen nul ex-Liverpoolspelers bij West Brom aan de aftrap verwacht. De enige ex-Red die daar momenteel zit, is de geblesseerde Daniel Sturridge … 

Bonte Magali wint de speeldag met een knappe 6/10. Aan de top haalde bijna iedereen 5/10, maar enkele toppers lieten wel een klein steekje vallen. Het blijft wel spannend, met Maeremans Davy als koploper met een kleine voorsprong. In de derde periode blijft Tuyten Gino de toon aangeven. 

> stand prono <

Liverpool wacht nog een druk programma de komende weken, te beginnen met dinsdag de heenmatch van de halve finale in de Champions League. Om 20u45 nemen de Reds het op tegen AS Roma. De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

YNWA!