Liverpool geeft zege weg bij rode lantaarn

Liverpool geeft zege weg bij rode lantaarn

West Brom – Liverpool FC 2-2

Liverpool FC heeft slechts één puntje gepakt tegen rode lantaarn West Brom. Lange tijd leken de Reds af te stevenen op een gecontroleerde overwinning, maar in de slotfase liep het nog mis. Het ging op tien minuten tijd van 0-2 naar 2-2.

De wedstrijd begon uitstekend voor LFC met een goal van Danny Ings in de vierde minuut. Ings kreeg later ook een uitgelezen kans om de voorsprong te verdubbelen, maar stuitte op de benen van keeper Ben Foster. Aan de overkant kon Jay Rodriguez de bal net niet in een leeg doel tikken. 

In de 72ste minuut leek de buit binnen dankzij de 0-2 van Mohamed Salah, maar zes minuten later gaf Jake Livermore de Baggies terug hoop. Twee minuten voor tijd werd het zelfs nog 2-2 dankzij een kopbaldoelpunt van Salomon Rondon.

Liverpool FC: Karius, Gomez, Klavan, Van Dijk, Moreno, Milner, Henderson, Wijnaldum, Salah (Oxlade-Chamberlain), Mane (Lovren), Ings (Firmino).