Prono: drie leiders na ongelooflijke uitslagen

Prono: drie leiders na ongelooflijke uitslagen

Tegen City won Liverpool met 3-0 terwijl het geen enkele hoekschop kreeg. Dat leverde 16 dagwinnaars op met 5/10. Maar de 0-0 tegen Everton brak alle records. Het is nog maar de derde keer dat Liverpool dit seizoen op 0-0 bleef steken. Nog opmerkelijker: niemand kreeg een gele kaart in deze derby en er stonden maar liefst twaalf Engelsen aan de aftrap. Bij Liverpool Clyne, Henderson, Milner, Solanke en Ings) en bij Everton Jagielka, Rooney, Davies, Baines, Keane, Pickford en Walcott. 

Hierdoor haalden amper elf deelnemers aan de prono punten tegen de Toffees, een absoluut diepterecord. Met 3/10 kwamen Bonte Magali en Van de Putte Jacques er nog het best van af. 

Ook in de stand krijgen we een absolute sensatie. Het einde van het seizoen nadert en plots staan drie Flemish Reds gelijk op kop in de prono: De Cauwer Mario, Van Camp Dennis en Tuyten Gino. Bovendien liggen nog enkele andere achtervolgers op de loer. Nooit gezien spannend dus! In de derde periode is Tuyten Gino momenteel koploper. 

> stand prono <

Dinsdag speelt Liverpool FC opnieuw tegen Manchester City. Kunnen de Reds opnieuw winnen? Of nemen ze vrede met een kleine nederlaag? Wordt er dit keer harder gevochten? Niet-Engelse scheidsrechters geven wel iets sneller geel … De aftrap van dit duel in de Champions League is dinsdag om 20u45. De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap. 

> prono ingeven <

YNWA!