Prono: drie Engelsen zorgen voor punten in Manchester

Prono: drie Engelsen zorgen voor punten in Manchester

Liverpool verloor met 2-1 van Man Utd. Met Alexander-Arnold, Milner en Oxlade-Chamberlain stonden er drie Engelsen aan de aftrap. Dat laatste had bijna iedereen goed, dat eerste slechts enkelen. De usual suspects pakten geen gele kaart waardoor de scores laag bleven, enkel met Valencia wisten sommigen nog een puntje te vergaren. Rashford en Ox waren niet verwacht.
Met 7/10 deden Boenders Dennis, Van der Gucht Ivan en Van Camp Marc het ontzettend goed gezien de uitslag. Die laatste wordt ook leider in de tweede periode. In een nagenoeg ongewijzigde algemene stand blijft Van Camp Dennis op kop. De eerste negen in de stand haalden allemaal 3/10. 

> stand prono <

De volgende wedstrijd is op zaterdag 17 maart, thuis tegen Watford. De aftrap is om 18u30. Tijd genoeg dus om de prono tijdig in te geven, ten laatste twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

YNWA!