Wisselend succes voor de jeugd

Wisselend succes voor de jeugd

Liverpool U23 – Man Utd 1-2

De U23 van Liverpool FC heeft zijn vierde nederlaag op rij geleden. Tegen Man Utd kwamen de Reds op voorsprong na een vrije trap van Adam Lewis, maar de bezoekers scoorden nog twee keer in de slotfase. Ondanks de nederlaag blijft Liverpool in de running voor de titel in de Premier League 2, met drie punten achterstand op leider Leicester. 

Liverpool U23: Ward, N. Williams, Lewis, Phillips (Gallacher, 61), Masterson, Christie-Davies, Camacho, Woodburn (Gomes, 89), Millar, Jones, Dhanda (Adekanye, 73).

 

Liverpool U18 – Derby 1-0

De U18 van Liverpool FC heeft de topper tegen Derby County gewonnen met het kleinste verschil. Niall Brookwell scoorde voor rust de enige treffer. Door de zege klimmen de jonge Reds over Everton naar de tweede plaats in de Premier League U18.

Liverpool U18: Kelleher, Larouci, Boyes (Savage, 80), Hunter (Walls, 45), R Williams, Clayton, Sharif (Cain, 70), Dixon-Bonner, McAuley, Bearne, Brookwell.