Prono: zondag nieuwe kans tegen Southampton

Prono: zondag nieuwe kans tegen Southampton

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.De volgende wedstrijd is:

Southampton – Liverpool FC

zondag 11 februari 2018, 17u30

> prono ingeven <
De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

Tegen Tottenham viel de teleurstellende 2-2 in de 94ste minuut, dat kost velen punten in de prono. Gelukkig scoorde Salah de eerste goal, Kane trapte de derde tegen de netten. Er vielen vier gele kaarten. Patterson Nick was de beste van de dag met 8/10.

Tegen Huddersfield won Liverpool vlot met 0-3, iedereen had een zege verwacht. Goed nieuws dus voor de prono. Toch lagen de scores relatief laag doordat er geen enkele gele kaart viel. Wat zijn de spelers in de Premier League toch braaf? Of ligt het aan de softe refs? Alleen Dominczak Yannick had Quaner opstaan als eerste invaller. Daarmee maakte hij het verschil en wint de speeldag met 7/10.

In de stand blijft Van Camp Dennis leider, maar de achtervolgers zijn aan het knabbelen aan de ruime voorsprong. Het zal wel nog een tijdje duren aan dit tempo. In de tweede periode ziet het er steeds beter uit voor De Nys Stijn.

> stand prono <

YNWA!