Lallana krijgt rood bij U23

Lallana krijgt rood bij U23

Liverpool U23 – Tottenham 0-1

De U23 van Liverpool FC ziet zijn voorsprong in de Premier League 2 krimpen tot één punt na een nederlaag tegen staartploeg Tottenham. De Reds eindigden de match met negen tegen elf.

Neil Critchley kon gebruik maken van enkele ervaren spelers, maar het volstond niet om de Spurs te verslaan. In een open eerste helft kreeg Dominic Solanke wel enkele kansen op aangeven van Danny Ings, maar scoren lukte niet. Vroeg in de tweede helft liep het dan helemaal mis. Jack Roles bracht Tottenham op voorsprong en even later kreeg Adam Lallana rood na een wurggreep. Ook met een man minder kregen de Reds nog kansen, maar het bleef 0-1. In de slotfase zag ook George Johnston nog rood (twee keer geel).

Liverpool U23: Grabara, Masterson, Lewis, Johnston, Gallacher, Kane, Dhanda (Millar, 72), Lallana, Ings, Solanke, Woodburn.