Prono: Swansea op maandag 22 januari

Prono: Swansea op maandag 22 januari

De drukste periode van het jaar zit er op. De Reds hadden al meer dan een week tijd om de topper tegen Manchester City voor te bereiden. Ook voor de trip naar Swansea hebben ze ruim de tijd. De wedstrijd wordt gespeeld op maandag 22 januari. De aftrap is om 21u00. De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Tegen Manchester City wonnen de Reds met een onwaarschijnlijke 4-3. Er stonden zes Engelsen aan de aftrap: Gomez, Ox, Walker, Stones, Delph en Sterling. Dat Oxlade-Chamberlain de eerste goal zou scoren, was een verrassing, net als de treffer van Sané. Gelukkig pikten ook Firmino, Mane en Salah hun goaltje mee. Ondanks de overwinning dus relatief lage scores. Zeven Flemish Reds verzamelden wel 6/10. In de stand blijft Van Camp Dennis ongenaakbaar. In de tweede periode blijft het wel spannend, De Nys Stijn is nipt koploper.

> stand prono <

YNWA!