2018 begint slecht voor U23

2018 begint slecht voor U23

Manchester City – Liverpool U23  2-3

De U23 van Liverpool FC heeft het nieuwe jaar slecht ingezet. De leider in de Premier League 2 verloor nipt van Manchester City en ziet zijn voorsprong op Leicester City slinken tot één punt. Het is al de tweede nederlaag op rij voor de jonge Reds.

Aanvankelijk liep het nog lekker voor Liverpool. Harry Wilson versierde een strafschop en zette die zelf om, zijn dertiende goal dit seizoen. Maar City sloeg terug en bij de rust stond het 2-1 voor de thuisploeg. Tot overmaat van ramp viel Rhian Brewster geblesseerd uit.

Na de pauze gingen de Reds op zoek naar de gelijkmaker, maar ze kregen de bal niet meer tegen de netten. Een kwartier voor tijd viel dan de 3-1. Toni Gomes kon nog milderen tot 3-2, maar de gelijkmaker zat er niet meer in.

Liverpool U23: Grabara, Parker (Jones), Masterson, Johnston, Juanma, Kane, Alves, Wilson, Dhanda (Gomes), Adekanye, Brewster (Millar).