Brannagan en Virtue verlaten Liverpool

Brannagan en Virtue verlaten Liverpool

De U23 van Liverpool FC krijgt het iets lastiger om zijn eerste plaats in de Premier League 2 te verdedigen. De ploeg ziet twee vaste krachten vertrekken.

De toekomst van Cameron Brannagan ligt niet bij Liverpool FC. De 21-jarige middenvelder trekt naar Oxford United. Brannagan speelde sinds zijn vijfde bij LFC. Hij mocht negen keer meedoen met de eerste ploeg. Dit seizoen deed hij het uitstekend met de U23, maar hij ziet meer toekomst in the League One bij Oxford.

Voor Matty Virtue staat de deur bij de Reds nog op een kier. De 20-jarige middenvelder was dit seizoen uitstekend op dreef bij de U23, maar wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend aan Notts County. Hij moet ervaring gaan opdoen in League Two.