Prono: dinsdag Swansea

Prono: dinsdag Swansea

Het is de drukste tijd van het seizoen in de Premier League. Dinsdag speelt Liverpool alweer, thuis tegen Swansea. De aftrap is om 18u30. De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Niemand had verwacht dat Liverpool 3-3 gelijk zou spelen in Arsenal, alhoewel het door veel supporters “typisch” werd genoemd. Dat er maar één gele kaart viel in zo’n topper, is eigenlijk ook wel typisch voor Liverpool. Zijn we te braaf? Iedereen had toch minstens drie gele kaarten verwacht. Gelukkig werd er wel vlot gescoord. Dat heeft voor velen de prono gered. En zij die op Coutinho gokten deden zelfs een goede zaak. Dagwinnaar met 6/10 is Bonte Benny. Hij wordt ook leider in de tweede periode, samen met Descheemaecker Jakke, maar het blijft erg spannend. In de algemene stand is de spanning voor de eerste plaats al een tijd wat minder. Van Camp Dennis heeft een degelijke voorsprong, zolang hij elke week punten blijft pakken. Achter hem is de strijd voor de podiumplaatsen wel ongemeen spannend.

> stand prono <

YNWA!