U18 en U23 sluiten jaar goed af

U18 en U23 sluiten jaar goed af

Liverpool U23 – PSV 3-0

De U23 heeft zijn derde wedstrijd in de Premier League International Cup overtuigend gewonnen van jong PSV. De Reds speelden heel dominant en drukten de Nederlanders helemaal weg. In de elfde minuut bracht Rhian Brewster LFC al op voorsprong met een heerlijke volley. Nog voor rust zette Brewester Harry Wilson op weg naar de 2-0. Cameron Brannagan knalde een strafschop tegen het doelkader, maar de Reds bleven de kansen opstapelen en via Matty Virtue werd het toch nog 3-0.

Liverpool U23: Kelleher, Whelan, Jones, Johnston, Juanma, Brannagan, Virtue, Ejaria (Alves), Woodburn (Adekanye), Wilson, Brewster (Kane).

 

Liverpool U18 – Wolves 2-1

De U18 heeft de leiding gegrepen in de Premier League U18 na een nipte zege tegen Wolves. Beide ploegen hadden kansen, maar tot tien minuten voor tijd stond het nog 0-0. Toen kwam Wolves plots op voorsprong, maar Glen McAuley bracht de Reds al snel terug op gelijke hoogte en Adam Lewis bezorgde Liverpool zelfs nog de drie punten.

Liverpool U18: Jaros, Larouci (Longstaff), Lewis, R Williams, Boyes, Clayton, Tagseth, Dixon-Bonner, Millar (Sharif), Jones, Camacho (McAuley).