U18 speelt gelijk in topper

U18 speelt gelijk in topper

Liverpool U18 – Manchester City 1-1

De U18 van Liverpool FC heeft gelijk gespeeld tegen leider Manchester City. Hierdoor blijft het spannend. De jonge Reds staan drie punten achter de Citizens. Liam Miller bracht met zijn twaalfde goal van het seizoen de Reds op voorsprong, maar na rust maakten de bezoekers gelijk. Liverpool blijft wel de enige ongeslagen ploeg in de Premier League U18.

Liverpool U18: Grabara, R Williams, Clayton, Glennon (Glatzel, 70), Lewis, Camacho, Dixon-Bonner, Sharif, Jones, Tagseth, Millar (Boyes, 85). 

 

Liverpool U23 – Sparta Praag 0-1

De U23 van Liverpool FC leed wel een nederlaag. In de Premier League International Cup trok Sparta Praag aan het langste end na een late treffer. Liverpool domineerde de partij, maar kreeg de bal niet in doel. Aanvoerder Harry Wilson trapte een strafschop over.

Liverpool U23: Ward, Masterson, L. Jones, Johnston, Kane (Virtue, 73), Ejaria, Wilson, Dhanda (Brewster, 73), Woodburn, Adekanye, Ings.