Prono: zaterdag start periode 2 in Brighton

Prono: zaterdag start periode 2 in Brighton

Zaterdag start periode twee van de prono. Het algemeen klassement blijft doorlopen, maar er is een apart klassement voor de tweede periode. Ook de periodewinnaars winnen een mooie prijs: 50 euro korting op een busreis!

Zaterdag om 16u00 speelt Liverpool FC in Brighton. De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Winnaar van de eerste periode is Van Camp Dennis. Proficiat! Hij had na een spannende strijd op het juiste moment twee punten voorsprong op Maeremans Davy. Boenders Dennis klimt nog naar de derde plaats na een knappe 10/10 in Stoke. Daar wonnen de Reds met 0-3 en Boenders was de enige die het resultaat helemaal juist had. Hij wist ook dat Klopp twee keer vroeg zou wisselen en dat Sadio Mane eerst zou scoren.

> stand prono <

YNWA!