Prono: woensdag nieuwe kans in Stoke

Prono: woensdag nieuwe kans in Stoke

Na twee gelijke spelen op rij krijgen de Reds woensdag een nieuwe kans om de drie punten vast te houden. In Stoke City is de aftrap om 21u00. Geef tijdig uw prono in, ten laatste twee uur voor de aftrap. Deze wedstrijd is de laatste van de eerste periode!

> prono ingeven <

Tegen Chelsea werd het 1-1, heel weinig Flemish Reds hadden dat verwacht. En dat in een topper niemand geel zou krijgen, dat is ook een wonder. Gelukkig scoorde Mohamed Salah één goal. Bonte Benny deed het uitstekend met 7/10. Ook De Crick Jurgen blijft in vorm en klimt naar de derde stek en nadert met rasse schreden op de twee toppers van dit seizoen. Van Camp Dennis staat opnieuw alleen aan de leiding, met één puntje voorsprong op Maeremans Davy. Periode 1 blijft spannend tot de laatste speeldag met zeven deelnemers die theoretisch nog kans maken op de eerste plaats.

> stand prono <

YNWA!