U23 wint wel van Chelsea

U23 wint wel van Chelsea

Liverpool U23 – Chelsea 3-1

De U23 van Liverpool FC is er wel in geslaagd om Chelsea te verslaan. De jonge Reds wonnen dankzij twee doelpunten van Harry Wilson en eentje van Ben Woodburn. LFC staat zes punten voor eerste achtervolger Leicester.

Liverpool U23s: Kelleher, Flanagan, Johnston, Jones, Whelan, Ejaria, Wilson, Virtue, Brewster (Dhanda, 78), Kane, Woodburn (Adekanye, 78).

 

Liverpool U18 – Sunderland 2-1

Ook de U18 blijft winnen. De Reds hadden de voorbije wedstrijden doelpunten bij de vleet gescoord, Sunderland speelde dus erg defensief. Toch kon Glen McAuley Liverpool op voorsprong brengen. De Black Cats kwamen terug op gelijke hoogte, maar invaller Curtis Jones scoorde in de 89ste minuut de winnende treffer. Liverpool blijft ongeslagen en volgt op drie punten van leider Manchester City.

Liverpool U18s: Jaros, Sharif (Larouci), Williams, Glennon, Lewis, Clayton, Dixon-Bonner, Tagseth, Camacho, Glatzel (Jones), McAuley (Millar).