Geluksgoal levert Chelsea punt op

Geluksgoal levert Chelsea punt op

Liverpool – Chelsea 1-1

Liverpool en Chelsea hebben de punten gedeeld na een flauwe topper. De Blues kwamen voor een punt naar Anfield en kregen dat ook met een gelukje.

Antonio Conte speelde met vijf verdedigers en drie verdedigende middenvelders. De Reds hadden veel balbezit, maar vonden geen gaten in de muur. Aan de overkant moest Simon Mignolet wel een paar keer redding brengen. Na de rust ging Liverpool nadrukkelijker op zoek naar de voorsprong en Mohamed Salah zorgde voor de verdiende 1-0. Liverpool leek vlot de nul te houden tot invaller Willian met een gelukje scoorde. Hij kreeg te veel ruimte en zijn voorzet waaide over Mignolet in doel. Salah was nog dicht bij de winnende treffer, maar Thibaut Courtois hield Chelsea recht.

Liverpool: Mignolet, Gomez, Matip, Klavan, Moreno, Henderson, Milner, Coutinho (Lallana), Oxlade-Chamberlain (Mane), Salah, Sturridge (Wijnaldum).