Prono: woensdag Maribor

Prono: woensdag Maribor

Woensdag 1 november is het weer tijd voor de Champions League. Zal Liverpool opnieuw zwaar uithalen tegen Maribor? De aftrap op Anfield is om 20u45. De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap!

> prono ingeven <

Blijkbaar was ik na Tottenham zo ontgoocheld dat ik gewoon vergeten ben de prono te verbeteren van die match. Bij deze nu dus een dubbele update. De prono in Tottenham werd eigenlijk gered door doelpuntenmakers Kane en Salah. Niemand had 4-1 en er viel amper één gele kaart, extreem weinig voor een topper. De Meulenaar Hans en Mourus Kristof verzamelden zes punten.

Huddersfield was wel een mooie uitslag, met 3-0 zelfs mooier dan de meesten hadden verwacht. Dit keer had iedereen wel op een zege gegokt. Opnieuw slechts één gele kaart. De goals waren van de onverwachte Sturridge, Firmino en Wijnaldum. Hierdoor toch geen hoge scores, vier deelnemers verzamelden 6/10.

In de stand staat Van Camp Dennis opnieuw alleen op kop, maar het blijft enorm spannend.

> stand prono <

YNWA!