Maribor moet na rust dan toch buigen

Maribor moet na rust dan toch buigen

Liverpool FC – Maribor 3-0
Liverpool heeft opnieuw gewonnen van Maribor. Op Anfield liep het iets minder vlot dan in Slovenië. De drie doelpunten vielen pas na rust.

In de eerste helft vonden de Reds moeilijk gaatjes in de Sloveense muur. Mohamed Salah was een paar keer dicht bij een kans, maar de bal viel nooit goed. Keeper Jasmin Handanovic duwde een afgeweken kopbal van Roberto Firmino tegen de deklat.

Na de pauze lukte het dan toch voor Salah. Hij devieerde een lage voorzet van Trent Alexander-Arnold in doel. Even later mocht James Milner een strafschop nemen, maar Handanovic koos de juiste hoek. Milner maakte zijn fout goed door Emre Can de 2-0 voor te schotelen. In de slotfase maakte invaller Daniel Sturridge er nog 3-0 van.

Liverpool: Karius, Alexander-Arnold, Matip, Klavan, Moreno, Can, Milner, Wijnaldum (Henderson), Oxlade-Chamberlain, Salah (Sturridge), Firmino (Grujic).