Prono: Zaterdag herkansing in Leicester

Prono: Zaterdag herkansing in Leicester

Match één van het tweeluik tegen Leicester City verliep niet volgens plan, maar zaterdag krijgen de Reds een kans om dat goed te maken. Dan telt het voor de Premier League. De aftrap is om 18u30. De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Door de nederlaag liggen de scores alweer laag. Er werd zelfs opmerkelijk weinig gescoord met de jongste speler. Solanke is net iets jonger dan Gomez. De veel gegokte Woodburn stond niet aan de aftrap, maar zat op de bank. In totaal stonden er negen Engelsen aan de aftrap, vier bij Leicester (Hamer, Gray, Chilwell en Albrighton) en vijf bij LFC (Flanagan, Gomez, Henderson, Solanke en Oxlade-Chamberlain). Sergoynne Kevin speelde deze speeldag het best met zes puntjes. In de stand nauwelijks wijzigingen, Van Camp Dennis blijft koploper.

> stand prono <

YNWA!