Liverpool ligt al uit de League Cup

Liverpool ligt al uit de League Cup

Leicester City – Liverpool FC 0-2

Jurgen Klopp gunde een hele reeks basisspelers rust voor deze match voor de League Cup. Toch speelden de Reds een uitstekende eerste helft en drukten ze Leicester helemaal weg. Tot vier keer toe werd een heel grote kans de nek omgewrongen.

Philippe Coutinho was uitmuntende voor rust, maar mocht na de koffie in de kleedkamer blijven. Na de pauze kregen we een heel ander wedstrijdbeeld. Het vuur was weg en niemand leek er nog zin in te hebben. Tot Shinji Okazaki inviel en de Foxes de match in handen namen. Na zwak verdedigen kon Okazaki uithalen en zijn afgeweken schot liet Danny Ward kansloos. Islam Slimani maakte er even later 2-0 van, boeken toe voor een onmondig Liverpool.

Liverpool: Ward, Flanagan, Gomez, Klavan, Robertson, Henderson, Grujic, Wijnaldum (Ings), Oxlade-Chamberlain, Coutinho (Woodburn), Solanke.