Thiago en Matip nemen afscheid van Liverpool FC

Thiago en Matip nemen afscheid van Liverpool FC

Thiago Alcantara en Joel Matip nemen binnenkort afscheid van Liverpool FC. Tegen Wolves zullen beiden afscheid nemen van de fans in Anfield. Het duo kan niet meespelen omwille van langdurige blessures.

Zowel Thiago als Matip hadden een boodschap van dank voor de fans, gepost op de site van Liverpool FC. Thiago maakte ook een mooi bericht op Instagram

Matip speelde in totaal acht seizoenen voor LFC. In 2016 kwam hij gratis over van Schalke04. De boomlange verdedigers won met de Reds zowat elke belangrijke prijs die er op clubniveau te winnen valt, waaronder de Premier League en de Champions League. Ondanks enkele blessures kwam hij toch aan 201 duels voor LFC. 

Thiago verzamelde op vier jaar tijd 98 matchen. Hij kwam vier jaar geleden gratis over van Bayern Munchen en was eerder ook al aan de slag bij Barcelona. Zijn tijd bij de Reds werd afgeremd door blessures, maar hij toonde toch dat hij een echte balvirtuoos was.