Slot bevestigt dat hij nieuwe manager van Liverpool FC zal worden

Slot bevestigt dat hij nieuwe manager van Liverpool FC zal worden

Arne Slot heeft aangekondigd dat hij de nieuwe manager van Liverpool FC zal worden, en dus Jurgen Klopp zal opvolgen. Klopp stond sinds 2015 aan het roer bij LFC en won met de Reds zowat alle belangrijke prijzen. Slot krijgt dus geen gemakkelijke opdracht, maar Klopp laat wel een uitstekende ploeg achter die dit seizoen nog de League Cup won en derde eindigt in de Premier League. 

Liverpool FC heeft het nieuws nog niet officieel bevestigd. 

Slot krijgt bij Liverpool FC wel Michael Edwards boven zich als CEO of Football. Die werkte eerder al tien jaar voor LFC, maar verliet twee jaar geleden de club. Nu moet hij het vertrek van Klopp helpen opvangen. Ook Julian Ward gaat terug aan de slag bij LFC, als technisch directeur. Hij keert terug na een jaar pauze. Verder wordt Richard Hughes (Bournemouth) aangesteld als sportief directeur. Slot zal dus minder macht hebben dan Klopp als het op transfers aankomt. 

Er moeten ook nog nieuwe assistenten gezocht worden na het vertrek van Pepijn Lijnders en Vitor Matos