Klopp recupereert twee spelers uit overvolle ziekenboeg

Klopp recupereert twee spelers uit overvolle ziekenboeg

Jurgen Klopp kan tegen Sheffield United terug een beroep doen op Curtis Jones en Andrew Robertson. Jones was meer dan een maand buiten strijd met een enkelblessure, Robertson miste één partij door een blessure opgelopen bij de Schotse nationale ploeg. We moeten er echter niet op rekenen dat Jones snel aan de aftrap zal verschijnen, hij moet nu rustig opbouwen. Klopp moet ook nog wachten op groen licht voor Wataru Endo, die een trap kreeg tegen Brighton.

Er liggen nog heel wat spelers bij Liverpool FC in de lappenmand, maar er is goed nieuws over een aantal geblesseerden. Diogo Jota en Trent Alexander-Arnold trainen samen en zouden volgende week deels kunnen aansluiten bij de groepstrainingen. Ook Stefan Bajcetic zou volgende week terug meetrainen met de eerste ploeg. Momenteel is hij bij de U21 aan de slag. Alisson Becker is ook bijna terug speelklaar, hij traint al mee met de doelmannen. 

Ook voor Joel Matip was er eindelijk goed nieuws. Hij heeft de voorbije maanden veel pijn gehad, maar kan nu eindelijk pijnvrij lopen. Er wacht hem echter nog een lange revalidatie. 

Klopp heeft geen update gegeven over de andere spelers die langdurig out zijn. Het is dus nog langer wachten op Thiago Alcantara (spierblessure) en Ben Doak (knieblessure).