Nunez scoort diep in blessuretijd verlossende treffer in Nottingham

Nunez scoort diep in blessuretijd verlossende treffer in Nottingham

Nottingham Forest – Liverpool FC 0-1

Liverpool FC heeft met het kleinste verschil gewonnen van Nottingham Forest. Pas in de 98ste minuut kopte invaller Darwin Nunez de verlossende 0-1 tegen de netten. Hij verlengde een voorzet van Alexis MacAllister in doel. 

In de eerste helft viel er weinig te beleven, slechts kleine kansjes aan beiden kanten. Pas na rust namen de Reds het heft echt in handen in gingen op zoek naar de zege. Het overdreven tijdrekken van Forest werd bestraft met extra tijd. En daarin kreeg de thuisploeg het deksel op de neus, en de drie punten gingen verdiend naar LFC.

Liverpool: Kelleher, Gomez, Van Dijk, Konate, Diaz, Mac Allister, Gakpo (Danns, 83), Elliott (Szoboszlai, 76), Robertson (Endo, 60), Clark (Nunez, 60), Bradley (Tsimikas, 83).