Becker heeft spierblessure, hoop voor Alexander-Arnold en Szoboszlai

Becker heeft spierblessure, hoop voor Alexander-Arnold en Szoboszlai

Alisson Becker ontbrak tegen Brentford vanwege een spierblessure. Jurgen Klopp wist nog niet hoe erg de blessure is. Hij verwacht ten laatste maandag meer te weten. Mohamed Salah (spierblessure) en Joe Gomez (ziekte) waren er wel terug bij en mochten beiden invallen. 

Trent Alexander-Arnold kan nog niet meespelen. Hij zou eind deze maand terugkeren na een knieblessure, maar waarschijnlijk zal het pas begin volgende maand zijn. Dominic Szoboszlai (hamstringblessure) zou meer kans maken om de finale van de League Cup op 25 februari te halen. Ook Thiago Alcantara heeft een spierblessure. 

Klopp heeft geen updates meer gegeven over Stefan Bajcetic, die deze maand misschien de trainingen zou hervatten. Ben Doak en Joel Matip komen dit seizoen waarschijnlijk niet meer in actie.