Alcantara opnieuw out, beter nieuws voor Salah en Szoboszlai

Alcantara opnieuw out, beter nieuws voor Salah en Szoboszlai

Bij Liverpool FC ligt Thiago Alcantara opnieuw in de lappenmand. Tegen Arsenal mocht hij, voor het eerst dit seizoen, enkele minuten meespelen, maar tijdens dat duel liep hij een spierblessure op. Jurgen Klopp heeft geen idee wanneer de middenvelder terug inzetbaar zal zijn. 

Over Mohamed Salah had Klopp beter nieuws. Hij verwacht dat de aanvaller volgende week terug kan meetrainen met de groep. Ook Dominic Szoboszlai kan binnenkort terug meespelen. Hij kan pijnvrij loopoefeningen doen, maar omdat het om een spierblessure gaat wil de club geen risico’s nemen. Beiden gaan zeker niet aantreden tegen Burnley. 

Tegen Burnley zullen ook Ibrahima Konaté (1 wedstrijd schorsing) en Conor Bradley (familiale redenen) ontbreken. Wataru Endo is wel terug nadat Japan uit de Asian Cup vloog.