Fanweekend Flemish Reds zaterdag 11 mei 2024

Fanweekend Flemish Reds zaterdag 11 mei 2024

U wordt uitgenodigd voor onze jaarlijkse fandag die plaatsvindt op zaterdag 11 mei 2024 in Duin & Zee, Oostende. 
 
De centrale gasten van de fandag zijn Vladimír Šmicer en Patrik Berger die beiden oud-spelers zijn van Liverpool F.C. Zo zal er een meet & greet zijn en een Q&A. 
 
Zoals altijd voorzien we de nodige natjes en droogjes. Daarnaast is er muzikale omkadering door diverse DJ’s. We onderhandelen ook met Mike Lepic om de 23 Foundation terug naar Oostende te brengen met merchandising. 
 
Ook zal er opnieuw een tombola zijn en zullen er gesigneerde kaders per opbod worden verloot. 
 
De kostprijs is 60 euro voor leden en 70 euro voor niet-leden. Inbegrepen in de prijs is de toegang, 5 drankbonnen, twee uur durende receptie, eetbon (friet + vlees + saus), meet & greet en Q&A met de legends, muzikale omkadering, vriendschap en samenzijn met de Flemish Reds!  De meerprijs dit jaar wordt bepaald door de aanwezigheid van twee legends. Na Covid is het de eerste keer dat we teruggaan naar de aanwezigheid oud-spelers van Liverpool F.C. en de aanwezigheid van supporters van andere L.F.C. fanclubs. 
 
In het weekend van 11 en 12 mei 2024 is de competitiewedstrijd Aston Villa – Liverpool F.C. gepland. Als de wedstrijd op zaterdag wordt gespeeld dan zullen we die uiteraard ook tonen. Indien de wedstrijd op zondag wordt gespeeld zullen we de wedstrijd samen bekijken in de Hippo 12 in Bredene. 
 
Inschrijven is mogelijk tot twee dagen voor de fandag. U schrijft over door het bedrag te storten op ons rekeningnummer BE64 1030 5726 7252 met in de mededeling “fandag Oostende + naam / namen”.
 
De concrete dagplanning zal een maand op voorhand worden bekendgemaakt. 
 
We hopen op een grote belangstelling om op die manier toekomstige fandagen en fanmeetings in stand te kunnen houden.