PRONO: LFC speelt zaterdag tegen Burnley, geen midweekmatch deze week!

PRONO: LFC speelt zaterdag tegen Burnley, geen midweekmatch deze week!

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

 
Liverpool FC – Burnley
 
zaterdag 10 februari om 16u00 (prono ingeven tot 14u00)

prono ingeven

 
Liverpool verloor 3-1 van Arsenal. Klopp deed al drie wissels voor de 69ste minuut. Gomez (3p) pakte als eerste geel, daarna volgde Konaté en die pakte ook de bonus voor rood (4p in totaal dus). Ook Nunez (1p) liep nog tegen geel aan. 
 
Ledoux Aaron wordt opnieuw solo koploper, maar Roland Filip blijft hem op de hielen zitten en de Crick Jurgen sluipt dichterbij. In de tweede periode blijft Reybrouck Kristof op kop, maar daar is het Konings Ariane die heel dicht nadert. 
 
 
YNWA