PRONO: zondag topper in Arsenal

PRONO: zondag topper in Arsenal

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

 
Arsenal – Liverpool FC
 
zondag 4 februari om 17u30 (prono ingeven tot 15u30)
 
 
Liverpool won ruim van Chelsea met 4-1. De Reds kregen acht hoekschoppen. Diaz scoorde de laatste goal, daarvoor scoorden ook Szoboszlai en Bradley. Jota scoorde ook, maar het leverde geen punten voor de prono op. Dagwinnaar is Borgelioen Dries met een knappe 8/10. 
 
In het algemeen klassement moet Ledoux Aaron opnieuw iemand naast zich dulden. Roland Filip komt opnieuw op gelijke hoogte op de eerste plaats. Aan het einde van periode 1 stond het duo ook samen op kop. Spannend! In de tweede periode ziet leider Reybrouck Kristof de achtervolgers aan zijn voorsprong knabbelen. 
 
 
YNWA