Reds maken laat het verschil in Arsenal

Reds maken laat het verschil in Arsenal

Arsenal – Liverpool FC 0-2
 
Liverpool FC heeft de kraker in de derde ronde van de FA Cup gewonnen. De Reds haalden het met 0-2 van Arsenal na twee late doelpunten. 
 
Arsenal was heel sterk aan de partij begonnen en speelde al snel enkele kansen bij elkaar. Alisson Becker moest verschillende keren redding brengen en Martin Odegaard knalde tegen de deklat. Liverpool kwam geleidelijk aan beter in de match en ook Trent Alexander-Arnold trof het doelkader .
 
Ook na de pauze vielen er kansen aan beide kanten. Invaller Diogo Jota was het dichst bij een treffer, maar kopte tegen de dwarsligger. In de 80ste minuut viel er dan toch een doelpunt. Jakub Kiwior werkte een voorzet van Alexander-Arnold in zijn eigen doel. In blessuretijd maakte Luis Diaz er nog 0-2 van op aangeven van Jota.
 
Liverpool: Alisson, Gomez, Konate, Diaz, Nunez, Mac Allister (Gravenberch, 58), Jones (Bradley, 75), Gakpo (Jota, 58), Elliott (Clark, 75), Alexander-Arnold, Quansah.