PRONO: eerste halve finale tegen Fulham

PRONO: eerste halve finale tegen Fulham

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

 
Liverpool FC – Fulham
 
woensdag 10 januari om 21u00 (prono ingeven tot 19u00)
 
 
Moeilijke matchen zijn belangrijke matchen voor de prono. De bekerwedstrijd tegen Arsenal was totaal onvoorspelbaar en leverde dan ook grote verschillen op voor de prono. LFC won met 0-2. Diaz scoorde de laatste goal nadat er eerder een owngoal was gevallen. Er stonden maar liefst 10 Engelsen aan de aftrap: Jones, Elliott, Trent, Quansah, Gomez, Ramsdale, White, Rice, Nelson en Saka. 
 
Ondanks de lastige opdracht wisten Dolieslager Kristel en Azou Jeffrey toch een knappe 6/10 te vergaren, de toppers van de dag. Velen haalden amper één puntje op zelfs geen. Dolieslager Kristel doet dan ook een uitstekende zaak in de klassementen. In de tweede periode springt ze in één klap naar de tweede plaats, en zet druk op leider Reybrouck Kristof. In het algemeen klassement houdt Ledoux Aaron nu al drie wedstrijden op rij de eerste plaats vast. Opmerkelijke vaststelling, in de top tien staat iemand die al drie keer zijn prono is vergeten inzenden. 
 
 
YNWA