PRONO: dinsdag al opnieuw match, in Burnley

PRONO: dinsdag al opnieuw match, in Burnley

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

 
Burnley – Liverpool FC
 
dinsdag 26 december om 18u30 (prono ingeven tot 16u30)
 
 
De match tussen Liverpool en Arsenal eindigde op een ontgoochelend 1-1 gelijkspel, toch zullen enkele Flemish Reds even met een smile aan de prono gedacht hebben. De goal van Salah was cruciaal. LFC kreeg amper 4 hoekschoppen. Topdag voor Reybrouck Kristof en Van nuffelen Ronald met een sublieme 8/10. Van Kerrebroeck Patrick mag ook vieren, hij grijpt de macht in de tweede periode. In het algemeen klassement krijgen we opnieuw twee leiders: Ledoux Aaron en De Crick Jurgen. 
 
 
YNWA