PRONO: zondag topper tegen scum

PRONO: zondag topper tegen scum

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

 
Liverpool FC – Man Utd
 
zondag 17 december om 17u30 (prono ingeven tot 15u30)
 
 
Liverpool FC moest niets meer rapen tegen Union en deed dat ook niet. De Reds verloren met 2-1. Slechts weinigen hadden dit verwacht. Er stonde maar liefst 5 Engelsen aan de aftrap: Quansah, Chambers, Jones, Elliott en Gordon. Doak was de jongste, voor Gordon en Chambers. Velen gokten op Quansah of Elliott, maar die zijn net te oud om punten te scoren dit keer.
 
Laevens Peter, Descheemaecker Jakke en Christiaens Jannick waren de toppers van de dag met een mooie 6/10. Voor deze speeldag hadden we drie leiders, maar tegen Union deed Ledoux Aaron een gouden zaak. Hij staat terug alleen op kop. In de tweede periode krijgen we wel vier koplopers.
 
 
YNWA