PRONO: donderdag wedstrijd voor de eer in Brussel

PRONO: donderdag wedstrijd voor de eer in Brussel

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

 
Union SG – Liverpool FC
 
donderdag 14 december om 18u45 (prono ingeven tot 16u45)
 
 
Tegen Palace won LFC met 1-2, een mooie uitslag. De wedstrijd leverde hoge scores voor de prono op. Klopp deed drie wissels voor de 69ste minuut. Salah en Eliott scoorde, vooral op Salah werd enorm veel gegokt. Drie Flemish Reds wisten zelfs alles perfect te voorspellen: 10/10 voor Konings Ariane, Reybrouck Kristof en Van Linden Benjamin. Heel knap! 
 
Door deze sterke prestatie klimt Van Linden Benjamin naar de eerste plaats, maar hij moet de leiding delen met De Crick Jurgen en Ledoux Aaron. Wat een spanning dit seizoen! Roland Filip zakt in één klap naar de vierde plaats. In de tweede periode prijken Vandenbouhede Miguel en Tuyten Gino aan de leiding. 
 
 
YNWA