PRONO: tweede periode start zondag tegen Fulham

PRONO: tweede periode start zondag tegen Fulham

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

 
Liverpool FC – Fulham
 
zondag 3 december om 15u00 (prono ingeven tot 13u00)
 
 
De razend spannende eerste periode kende tegen LASK zijn ontknoping. LFC won met 4-0, niemand kreeg een gele kaart en er zaten vier Engelsen op de bank: Trent, Jones, Chambers en Gordon. De topper van de dag was Van nuffelen Roland met een schitterende 9/10. Ook enkele Flemish Reds in de top tien scoorden hoog. Hierdoor werd de ontknoping nog extreem spannend. Uiteindelijk bleven Ledoux Aaron en Roland Filip samen op kop. Zij zijn dus de eerste prijswinnaars van het seizoen. Proficiat!
 
Zondag tegen Fulham start de tweede periode. Voor Flemish Reds die niet meer meespelen in het algemeen klassement is dat de ideale kans voor een verse start. Het algemeen klassement blijft natuurlijk ook verder lopen en dat blijft erg spannend met helemaal bovenaan maar liefst 6 deelnemers op amper 3 punten van elkaar. Ook als je iets verder staat, blijft winnen natuurlijk mogelijk. Tegen LASK werden door sommige deelnemers 4 punten op één speeldag goedgemaakt. 
 
 
YNWA