Alisson en Jota vervoegen de ziekenboeg

Alisson en Jota vervoegen de ziekenboeg

Jurgen Klopp zal een paar weken geen beroep kunnen doen op Diogo Jota en Alisson Becker. Beiden raakten geblesseerd in de topper tegen City. Alisson mist al zeker drie wedstrijden, maar Klopp verwachte dat hij terug inzetbaar zal zijn tegen Man Utd op 16 december. Jota zou iets langer in de lappenmand liggen. 

In de ziekenboeg zaten al vier spelers van Liverpool FC, allen langdurig buiten strijd. Thiago Alcantara werd eind vorig seizoen geopereerd aan zijn heup. Klopp verwacht hem terug rond de jaarwisseling. Stefan Bajcetic is hard aan het werken aan zijn fitheid, maar heeft last van allerlei kwaaltjes. Conor Bradley traint sinds 24 november terug voluit en moet nu eerst wedstrijdritme opdoen bij de U21. Andrew Robertson werd een maand geleden geopereerd aan zijn schouder en werkt aan zijn herstel.