PRONO: donderdag verplaatsing naar Franse Toulouse

PRONO: donderdag verplaatsing naar Franse Toulouse

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

 
Toulouse – Liverpool FC
 
donderdag 9 november om 18u45 (prono ingeven tot 16u45)
 
 
De wedstrijd in Luton werd een enorme ontgoocheling voor de Flemish Reds. Liverpool speelde 1-1 gelijk. Diaz scoorde de enige goal voor LFC, ook daar had niemand op gerekend. Gelukkig stonden er met Gomez en Alexander-Arnold wel twee Engelsen aan de aftrap. Hierdoor scoorden tien Reds toch nog 3 punten. Elk punt kan belangrijk zijn, het blijft heel spannend aan de top. Ledoux Aaron blijft wel koploper. Er zijn nog vier wedstrijden deze periode: Toulouse, Brentford, Man City en Linz. 
 
YNWA