Diaz redt een punt na zwakke partij in Luton

Diaz redt een punt na zwakke partij in Luton

Luton – Liverpool FC 1-1

Promovendus Luton Town heeft een punt gepakt tegen Liverpool FC, en er zat zelfs nog meer in.  De thuisploeg, die dit seizoen nog maar één keer had gewonnen in de Premier League, stond bij de start van de blessuretijd nog op voorsprong na een late treffer van invaller Tahith Chong. In de 95ste minuut bezorgden twee invallers de Reds nog een punt, Luis Diaz kopte een voorzet van Harvey Elliott binnen. 

Na een evenwichtige partij was de puntendeling niet meer dan LFC verdiende. Darwin Nunez was voor rust wel dicht bij een treffer, maar trof het doelkader. Na de pauze wrong Nunez ook nog een grote kans de nek om, maar Beide ploegen hadden kansen en Alisson Becker moest zeker zijn deel van het werk opknappen. 

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Gomez (Tsimikas, 66), Mac Allister (Elliott, 66), Szoboszlai, Gravenberch (Diaz, 83), Jota (Gakpo, 66), Salah, Nunez.