Nieuwe tribune Anfield Road niet klaar voor januari

Nieuwe tribune Anfield Road niet klaar voor januari

Billy Hogan heeft een update gegeven omtrent de afwerking van de nieuwe tribune aan Anfield Road. Doordat de Buckingham Group het faillissement heeft aangevraagd, lagen de werken enkele maanden stil. Begin september had Liverpool FC Rayner Rowen Construction aangesteld om de tribune verder af te werken. 

De club had gehoopt dat de werken klaar zouden zijn na de huidige interlandbreak. Tickets voor de komende wedstrijden waren zelfs al verkocht, maar de opening van de tribune is opnieuw uitgesteld. Rayner heeft akkoorden met alle onderaannemers die de werken oorspronkelijk zouden uitvoeren en tachtig procent van de bestellingen van materialen zijn gebeurd. Toch zal het nog minstens tot januari duren vooraleer de werken voltooid zijn. LFC houdt er ook rekening mee dat het nog langer kan duren.