PRONO: zondag tegen West Ham

PRONO: zondag tegen West Ham

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

 
Liverpool FC – West Ham
 
zondag 24 september om 15u00
 
 
Tegen LASK was de aftrap vrij vroeg voor een Europees duel. Gelieve dit goed in de gaten te houden. Als je te laat bent, kan ik je prono of een deel ervan niet meetellen. Als de opstelling al bekend is, kunnen vragen daarover onmogelijk meegeteld worden, ook al ben je maar een paar minuten te laat. Als je echt veel te laat bent, is je inzending helemaal ongeldig. Anders zou het niet eerlijk zijn tegenover de andere deelnemers. 
 
Liverpool won opnieuw met 1-3. Met Elliott stond er amper één Engelsman aan de aftrap. Nunez, Diaz en Salah scoorden. Descheemaecker Jakke was de beste van de speeldag met 8/10. Ledoux Aaron deed het ook uitstekend en loopt verder uit op de eerste concurrenten. 
 
 
YNWA