Liverpool heeft selectie voor Premier League ingediend

Liverpool heeft selectie voor Premier League ingediend

Liverpool FC heeft zijn spelerslijst ingediend voor de Premier League. Er is een limiet van 25 spelers. Hierop mogen maximaal 17 spelers voorkomen die niet homegrown zijn. Een speler is homegrown als hij ten minste drie seizoenen voor een ploeg uit Engeland of Wales heeft gespeeld, alvorens het einde van het jaar waarin hij 21 wordt. LFC heeft slechts 22 spelers geregistreerd, waaronder 6 homegrown. 

Spelers die U21 zijn, geboren na 1 januari 2002, moeten niet geregistreerd worden op de spelerslijst. Zij mogen sowieso aantreden voor de club. 

Na 1 januari kan er gesleuteld worden aan deze lijst. 

Liverpool squad list (* = homegrown speler)

Thiago Alcantara, Trent Alexander-Arnold*, Alisson Becker, Luis Diaz, Wataru Endo, Cody Gakpo, Paul Glatzel*, Joe Gomez*, Curtis Jones*, Caoimhin Kelleher*, Ibrahima Konate, Alexis Mac Allister, Joel Matip, Darwin Nunez, Andy Robertson, Mohamed Salah, Adrian, Dominik Szoboszlai, Vitezslav Jaros*, Diogo Jota, Kostas Tsimikas, Virgil van Dijk.