Villains verliezen maar met 3-0 op Anfield

Villains verliezen maar met 3-0 op Anfield

Liverpool FC – Aston Villa 3-0

Liverpool FC heeft een uitstekende wedstrijd gespeeld tegen Aston Villa. De Reds creëerden een resem kansen en legden er drie in het mandje. Met tien op twaalf draait LFC bovenaan mee in de Premier League.

Dominic Szoboszlai bracht Liverpool al vroeg op voorsprong. Hij nam een hoekschop van Trent Alexander-Arnold heerlijk op de slof. Liverpool speelde heel aanvallend en met veel dreiging. In de 22ste minuut glipte Mohamed Salah door de buitenspelval en bracht de bal voor op Darwin Nunez. Die trapte tegen de paal, maar de bal ging via Matty Cash alsnog in doel. Nunez was heel levendig en een paar keer heel dicht bij een treffer. Vlak voor rust vond hij de dwarsligger op zijn weg. 

Na de pauze waren de bezoekers het eerst gevaarlijk, maar Cash kopte recht op Alisson Becker. Aan de overkant kon Nunez de voorzet van Salah net niet in doel werken. Bij een hoekschop was het wel raak. Nunez verlengde met het hoofd en Salah tikte de bal binnen. Liverpool bleef de betere ploeg, maar liep niet verder uit. 

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold (Quansah, 71), Gomez, Matip, Robertson, Mac Allister (Endo, 87), Jones (Elliott, 65), Szoboszlai, Diaz (Jota, 65), Salah, Nunez (Gakpo, 65).