Gravenberch vierde nieuwe middenvelder

Gravenberch vierde nieuwe middenvelder

Liverpool FC heeft vlak voor het sluiten van de transfermarkt de komst van Ryan Gravenberch afgerond. LFC plukt de 21-jarige middenvelder weg bij Bayern Munchen. Hij zal rugnummer 38 dragen bij de Reds. 

Gravenberch komt uit de beroemde jeugdopleiding van Ajax en heeft al heel wat ervaring. Op zijn zestiende debuteerde hij al voor de eerste ploeg. Met Ajex werd hij drie keer kampioen. Hij scoorde er 25 doelpunten in 103 wedstrijden. Gravenberch speelde ook al veertien duels in de Champions League.  

Vorige zomer trok hij naar Bayern Munchen. Daar kon hij nooit een basisplaats afdwingen, maar hij kwam wel 33 keer in actie en mocht de Duitse titel vieren. 

Gravenberch is de vierde aanwinst voor de Reds deze zomer, na  Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai en Wataru Endo. Hiermee heeft Jurgen Klopp vier nieuwe middenvelders gekregen.